Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW LIBRARY

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Windows

Benvingut a JW Library. Esta aplicació està dissenyada per llegir i estudiar la Bíblia. Pots accedir a les funcions principals de l’aplicació polsant els botons de la barra que apareix a la part de dalt de la pantalla. Per obrir la Barra de menús de l’aplicació, fes click amb el botó dret o arrastra el dit per la part de dalt de la pantalla.

Inici

La pestanya Inici permet accedir de forma ràpida a la Bíblia i les publicacions que gastes amb més freqüència. A més, pots vore les publicacions més recents i llegir el text del dia.

Bíblia

La pestanya Bíblia permet llegir i instal·lar traduccions de la Bíblia. Polsa un llibre bíblic i després el número del capítol per començar a llegir-lo. A mesura que lliges també trobaràs notes a peu de pàgina, referències marginals i traduccions paral·leles en el Panell d’Estudi.

Per buscar una cita bíblica diferent, polsa de nou la pestanya Bíblia i tornaràs a la llista de llibres bíblics.

Publicacions

La pestanya Publicacions permet vore publicacions en text, gravacions d’àudio i vídeos. Polsa una publicació i després un article per començar a llegir-lo. Mentres lliges, també podràs vore les cites bíbliques. Polsa un text bíblic per vore el versicle en el Panell d’Estudi. Polsa l’enllaç en el Panell d’Estudi per anar directament al versicle de la Bíblia.

Per obrir una altra publicació, polsa Publicacions, i despres Per categoria per tornar a la llista de publicacions.

Text del dia

En la barra de la part de dalt de la pantalla, polsa esta pestanya i t’apareixerà el text del dia.

En línia

En la barra de la part de dalt de la pantalla, polsa esta pestanya i trobaràs enllaços a les nostres pàgines oficials

Aconseguix les últimes actualitzacions

Assegura’t que tens les últimes funcions de JW Library mantenint el teu dispositiu actualitzat.

És millor usar l’última versió de Windows disponible per al teu dispositiu. Consulta els següents enllaços per trobar més informació:

És convenient activar l’actualització automàtica de les apps en el teu dispositiu. Consulta el següent enllaç per a més informació: http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-8/automatic-app-updates-help.